En gledelig nyhet til distriktet!

Skrevet av: Anita Seilen Publisert: 17.05.2023

/media/50654/img_20230516_235308.jpg
Norske Redningshunder Hordaland distrikt er blitt tildelt 351 680 - kroner fra Olav Thon Stiftelsen. Pengene skal gå til diverse utstyr til lavine og ettersøkning.

 

Anita Seilen, tidligere styremedlem sendte inn søknad om støtte til utstyr.Diplomet er nå mottatt og det er derfor en stor glede og endelig kunne dele nyheten offisielt til medlemmer i Hordaland distrikt.  Tidligere styremedlem Anita Seilen sendte på vegne av distriktet i mars 2022 inn søknad om støtte til fellesutstyr til bruk under trening, og i søk og redning. "Det var helt fantastisk å motta svar  fra Olav Thon Stiftelsen da de meddelte ønske om å gi støtte til oss."

I søknaden ble det søkt om scooterslede, jervenduk original, jervenduk Hunter, jervenhiet, Garmin GPS, førstehjelpsutstyr og treningsradioer. 

Olav Thon Stiftelsen ønsket å støtte hele prosjektet og har utbetalt 351 680 - kroner til distriktet. 

En ny flott scooterslede, samt treningsradioer er blitt handlet inn.  Styret vil videre følge opp innkjøp av det som er ført opp i søknaden. 

  På vegne av Norske Redningshunder Hordaland distrikt rettes en stor takk til Olav Thon Stiftelsen for støtten.

❤️

Gaven settes stor pris på da den vil være med og bidra til innkjøp av nødvendig utstyr, og til å kunne utdanne flere hundeekvipasjer.