✨🎄 EN JULEHILSEN FRA STYRET 🎄 ✨

Skrevet av: Anita Seilen Publisert: 23.12.2023

/media/50690/photoeditor_2023122322531386.jpg
Bilde er fra redningskalenderen 2019, fotograf Håvard Nesbø.
2023 er snart historie, og distriktet legger bak seg nok et aktivt år. Vi har mange dyktige medlemmer som har bidratt med alt fra godkjenningsprøver, samlinger, Poteløp og kalendersalg i året som har gått.

Medlemmene har stått på og lagt ned utallige treningstimer, som har resultert i mange beståtte prøver og flere nye godkjente hundeførere og redningshunder. 2023 har vært det andre året med nytt godkjenningsprogram, og instruktørene våre har jobbet på for å lose fremtidige hundeførere mot målene sine. For dem som ikke helt kom i mål i år så håper vi at dere får uttelling for alle treningstimene i året som kommer. 

Våre hundeførere og operative ledere har deltatt på mange leteaksjoner i løpet av året, og har virkelig bidratt til å gjøre en forskjell for andre mennesker. Det er dette vi jobber for, og det skal vi være stolte av. 

Samtidig som vi har fått flere nye redningshundeekvipasjer på beredskapslisten i år, så er det også flere som har gått av listen i løpet av året, og noen redningshunder går over i pensjonistenes rekker nå ved årsskiftet. Vi i styret vil gjerne takke for all den innsatsen dere har lagt ned over mange år. 

I året som gikk ble det også fra sentralt hold jobbet med å tydeliggjøre verdigrunnlaget i NRH. I den forbindelse ble flere verdier valgt og det jobbes nå med å implementere disse i organisasjonen. Disse verdiene er samarbeidsvilje, ansvar og respekt. Kanskje kan vi ta med oss disse inn i det neste året? Vi ønsker å fremheve godt samarbeid, det å ta ansvar, og det å respektere hverandre. Sammen blir vi gode! 

 

Med dette vil styret ønske alle medlemmene i Hordaland distrikt en riktig god jul og et godt nyttår!