Innsamlingsaksjon til inntekt for Norske redningshunder, Hordaland distrikt.

Skrevet av: Anita Seilen Publisert: 19.12.2021

/media/50477/screenshot_20211219-142059_facebook.jpg
Foto: Cecilie Bårdsen
NRH Hordaland har mottatt kr. 73 537 etter den tragiske ulykken i Tokagjelet. Pengene er et resultat av en Spleis som medlem og hundefører Cecilie Bårdsen startet i dagene etter ulykken.

Familien til Cecilie er spurt hva de ønsker NRH Hordaland skal bruke pengene til. Tilbakemeldingen er at man ønsker at noe av pengene skal gå til å gi støtte til hundeførere fra Hordaland distrikt som deltar på et av de sentrale godkjenningskursene i modul 4 i 2022. Dette vil gjelde førstegangsgodkjenning og første re-godkjenning til  hundeførere som skal opp til godkjenning i ettersøk disiplinen.

Den andre delen av pengene ønsker familien skal brukes til støtte til kurs og utdanning av etablerte hundefører ekvipasjer for begge disipliner. Også til hundeførere under utdanning. Dette kan også være støtte til spesialkurs og til kurs hvor man trener på ulike ferdigheter i det nye godkjenningsprogrammet. Pengene kan også brukes på å gi støtte til å hente inn eksterne forelesere og instruktører med spesialkompetanse til kurs som arrangeres i Hordaland distrikt.

Styret i Hordaland distrikt vil rette en stor takk for all støtte som er gitt.