Poteløpet - info til alle medlemmer!

Skrevet av: Anita Seilen Publisert: 11.02.2019

/media/50108/last-ned.jpg
Kjære alle NRH- Hordaland medlemmer. 
Ved sist årsmøte ble det etterlyst nye inntektskilder for distriktet nå som pengene fra lotteritilsynet opphører. Siste utbetaling (254 000,-) var desember 2018. Med inspirasjon fra et vellykket ”gjørmelabben” som ble arrangert i Rogaland, ble det satt ned en komite som fikk godkjenning fra styret for arrangere noe liknende i regi av NRH Hordaland. Vi har valgt å kalle vårt løp "Poteløpet” da vi ikke hadde mulighet til å bruke navnet ”Gjørmelabben”. Løpet vil være for to- og firbeinte med innslag av hinder og gjørme, og skal forhåpentligvis være morsomt og gjennomførbart for alle. 
 
”Poteløpet” er et prosjekt som vi håper vil gi NRH Hordaland en inntektskilde og god reklame i mange år fremover. Komiteen vil være helt avhengig av hjelp fra medlemmene for å kunne gjennomføre arrangementet. På grunnlag av stort behov for hjelp har vi derfor måtte besluttet at ingen medlemmer av NRH Hordaland får delta i løpet, men vi vil holde ett internløp etter selve hovedløpet hvor alle medlemmer får delta. Da blir det en skikkelig intern kamp på hvem som er den raskeste NHR-ekvipasjen gjennom gjørmeløypa 😊
 
Med dette informasjonsskrivet ønsker vi å oppfordre til at medlemmene holder av 25.-26. mai! Løpet vil arrangeres 26. mai, men det vil være behov for en del forberedelser dagen før som krever hjelp i fra dere. Løpet vil bli avholdt ved Follese Idrettspark, Askøy. 
 
Noen av oppgavene som en trenger medlemmer til: 
- Opprigg/gjøre klart 
* Speaker 
* Løypemannskap (gjerne med god kunnskap om førstehjelp) 
* Start og mål 
* Parkeringsvakter 
* Rigging av stands og telt 
* Kiosk 
* Arrangørverter som profilerer NRH og er tilgjengelig ved behov 
* Fotografer ute i løypene 
* Nedrigg/rydde 
 
 
Vi håper dette er et arrangement som dere som medlemmer er positiv til, og blir med å støtte oppunder! Vi gleder oss veldig og tror det kan bli kjempe gøy. Det er besluttet at komiteen til Poteløpet vil delegere oppgaver til de ulike lag, men dersom du har lyst til/ er spesielt god på en av oppgavene som er satt opp så ikke nøl med å ta kontakt. 
 
Med vennlig hilsen 
 
Komiteen til poteløpet; 
 
Trine Jonassen, Cathrine Brodahl, Tom Christian Haugland og Wenche Listøl