Støtt oss

Ved å støtte Norske Redningshunder Hordaland bidrar du til at hundeekvipasjer kan utdannes og finne savnede mennesker. Det er dyrt å trene opp hver enkelt redningshund, men til gjengjeld er hunden en ressurs som kan bli avgjørende ved redningsaksjoner.

Du kan nå bruke Vipps!

I Vipps-appen kan du søke etter Vipps-nummer 24628eller søk etter Norske Redningshunder Hordaland.

 

Flügger Andelen

NRH Hordalands medlemmer, venner og familie får 20% rabatt på alt av maling, tapet og verktøy hos Flügger, mens 5% av beløpet går tilbake til NRH Hordaland.

Det eneste medlemmer, familie og venner trenger å si hos Flüggers butikker, er hvilken forening de ønsker å registrere kjøpet sitt på.

Finn varer i en av Flüggers butikker eller i nettbutikken på flugger.no. Oppgi foreningens navn eller kontonummer når du skal betale i kassen.

 

 

Poteløpet

Hvert år arrangeres Poteløpet til inntekt for Norske Redningshunder Hordaland. Dette er et hinderløp i en gjørmete løype hvor du deltar sammen med hunden din. Det passer for alle hunderaser, og du kan gå, jogge eller løpe på beste tid.

Du kan lese mer om Poteløpet på Poteløpets hjemmesider: www.poteløpet.no


Hva går pengene til?

Det meste av pengene organisasjonen mottar går til utdannelse. Ikke bare av den enkelte redningshund og hundefører, men også andre roller som er nødvendige for at Norske Redningshunder skal fungere på et tilnærmet profesjonelt nivå. Derfor er det den faglige utviklingen og utdannelsen av for eksempel instruktører, operative ledere, beredskapsansvarlige og kameratstøtterordning viktig.

Ønsker du skattefradrag

Norske Redningshunder er godkjent av skatteetaten, slik at du som giver har rett til skattefradrag for gaver over 500 kroner, og under 25.000 kr. Dette får du ved å sende følgende opplysninger til post@nrh.no:

- Navn
- Adresse
- Postnummer
- Fødselsnummer (11 siffer)

Disse blir rapportert videre til skattemyndighetene og kommer fram på selvangivelsen din.

For bedrifter

Bedrifter som ønsker skattefradrag for gaver mellom 500 og 25.000 kroner sender navn, adresse, postnummer og organisasjonsnummer (9 siffer) til post@nrh.no.