Gjensidigestiftelsen Oppland

Skrevet av: Nina Leiros Publisert: 26.03.2018

/media/49839/2n0a2755.jpg
Samarbeidende organisasjoner i FORF-familien Foto: Bjørn Tore Olsrud
NRH Innlandet har sammen med samarbeidende organisasjoner i FORF-familien, fått en fantastisk gave fra Gjensidigestiftelsen Oppland. Denne gaven vil styrke beredskapen, både med nødvendig utstyr, opplæring og operativ ledelse i løpet av de neste to-tre årene.

I forbindelse med at vi startet påskeberedskapen lørdag 24/3 2018, inviterte derfor FORF Innlandet Gjensidigestiftelsen v/Hans Seierstad til en markering på Synnfjellet for å uttrykke vår takknemlighet og vise fram hva organisasjonene våre bidrar med.

Foto: Bjørn Tore Olsrud

FORF, ved Bente Asphaug, har stått for søknadsprosessen til Gjensidigestiftelsen og var arrangør for arrangementet. Røde Kors var vertskap i sine fasiliteter på Synnfjell.

Foto: Bjørn Tore Olsrud

Norsk Folkehjelp viste fram sine beredskapssekker med livreddende utstyr som Gjensidigestiftelsen bidrar til. Norsk Radio Relæ Liga stilte mannsterke, og demonstrerte hvordan de bidrar til å sikre kommunikajson ved større hendelser.

Foto: Bjørn Tore Olsrud

Norske Redningshunder demonstrerte både lavinesøk og ettersøkning.

Foto: Bjørn Tore Olsrud

Dag Hammershaug og Storm demonstrerte hvordan lavinehunder jobber, og fant den skredtatte bagen i flatmark-skredet som var laget til for anledningen. Trine Teien og Troll viste fram hvordan vi jobber på ettersøkning, og Troll viste oss svært tydelig hvordan han bruker overværet!

Foto: Bjørn Tore Olsrud

Det var en fin dag, i strålende påskevær med en svært engasjert og interessert Hans Seierstad og frue.

Foto: Bjørn Tore Olsrud


Takk for at dere tok turen, og brukte dagen sammen med oss!