Du kan støtte ditt lokale NRH-distrikt

Hvis du ønsker å støtte ditt lokale distrikt av Norske Redningshunder, har du blant annet disse valgmulighetene: 

Vipps

Det er mulig å støtte oss ved å bruke Vipps: I appen kan du søke etter nummer 20587 eller ved å søke opp Norske Redningshunder Møre og Romsdal distrikt

 

Norsk Tipping

Spiller du hos Norsk Tipping? I tilfelle kan du støtte oss ved å gi grasrotandelen din til NRH Møre og Romsdal Distrikt. For å legge oss til som mottaker av din grasrotandel gå inn på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen og søk etter oss på org. nr. 984 230 168 (Norske Redningshunder Møre og Romsdal).

Ved å støtte Norske Redningshunder bidrar du til at hundeekvipasjer kan utdannes og finne savnede mennesker. Det er dyrt å trene opp hver enkelt redningshund, men til gjengjeld er hunden en ressurs som kan bli avgjørende ved redningsaksjoner.

 


Ønsker du å støtte et av lokallagene?
Hva går pengene til?

Det meste av pengene organisasjonen mottar går til utdannelse. Ikke bare av den enkelte redningshund og hundefører, men også andre roller som er nødvendige for at Norske Redningshunder skal fungere på et tilnærmet profesjonelt nivå. Derfor er det den faglige utviklingen og utdannelsen av for eksempel instruktører, operative ledere, beredskapsansvarlige og kameratstøtterordning viktig.

Ønsker du skattefradrag

Norske Redningshunder er godkjent av skatteetaten, slik at du som giver har rett til skattefradrag for gaver over 500 kroner, og under 25.000 kr. Dette får du ved å sende følgende opplysninger til post@nrh.no:

- Navn
- Adresse
- Postnummer
- Fødselsnummer (11 siffer)

Disse blir rapportert videre til skattemyndighetene og kommer fram på selvangivelsen din.

For bedrifter

Bedrifter som ønsker skattefradrag for gaver mellom 500 og 25.000 kroner sender navn, adresse, postnummer og organisasjonsnummer (9 siffer) til post@nrh.no.