Kontakt

Romerike distrikt er et distrikt med mye aktivitet. Hundeførerne våre rykker ut på aksjoner både her og i nabodistriktene. De fleste redningsaksjonene vi kalles ut til er ettersøkninger etter savnede personer. Med vår sentrale beliggenhet i forhold til Norsk Luftambulanses base på Lørenskog og Politihelikopteret rykker vi også ut til snøskred og andre typer ulykker hvor mennesker kan være skjult under jordmasser, bygninger etc.

Distriktet arrangerer treningssamlinger vinter, vår og høst. Her kan alle medlemmene møtes på tvers av treningslagene. I tillegg arrangerer vi grunnkurs for nye medlemmer, førstehjelpskurs og selvfølgelig godkjenningsprøver på ulike nivåer.

 

 

To ganger i året inviterer vi til introduksjonskurs for nye interesserte: "Bli Kjent med NRH og hva som kreves og hva det innebærer å trene frem en redningshundekvipasje ".

Det består av en teoretisk del på Teams, og en praksis dag.

 

Begge dagene er nødvendige hvis du ønsker evaluering av deg og hunden din med tanke på å trene med Norske Redningshunder.

 

Den teoretiske introduksjonen vil ta for seg:

- Forventninger til fører

- Hva innebærer det å trene redningshund

- Egenskaper og hva som forventes av hund

 

Praksisdagen vil ha fokus på muligheter: Kartlegging av hund: Sosial kontakt, lek og håndtering (forsterkning/belønning) av egen hund

 

Du vil få invitasjon om påmelding teams invitasjon og oppmøtested for praksisdagen hvis du ønsker å delta.
Meld deg på til medlemskontakt Gro Røkholt
gro.rokholt@nrh.no

Alarmtelefon Romerike 63 82 74 62

Fakta om Romerike

Kontaktperson: Gro Røkholt

Telefon: 90966005

E-post: gro.rokholt@nrh.no

Medlemmer: 123

Distriktsnummer: 16

  • Godkjente ettersøknings ekvipasjer: 24

  • Godkjente lavine ekvipasjer: 2

  • Godkjente katastrofesøks ekvipasjer: 3