Kontakt

Romerike distrikt er et distrikt med mye aktivitet. Hundeførerne våre rykker ut på aksjoner både her og i nabodistriktene. De fleste redningsaksjonene vi kalles ut til er ettersøkninger etter savnede personer. Med vår sentrale beliggenhet i forhold til Norsk Luftambulanses base på Lørenskog og Politihelikopteret rykker vi også ut til snøskred og andre typer ulykker hvor mennesker kan være skjult under jordmasser, bygninger etc.

Distriktet arrangerer treningssamlinger vinter, vår og høst. Her kan alle medlemmene møtes på tvers av treningslagene. I tillegg arrangerer vi grunnkurs for nye medlemmer, førstehjelpskurs og selvfølgelig godkjenningsprøver på ulike nivåer.

 

 

 

Vi er glade for at det har vært stor pågang av interesserte i forbindelse med NRK serien "Redningshundene", og vi ønsker å gi de som er interessert et detaljert innsyn i hva det innebærer å skulle trene en redningshund. 

 

Derfor inviterer vi til "Bli Kjent" kurs 30/03/2023 på Teams (Kl. 18:30-20:00) og praksisdag i Nittedal søndag 16/04/2023 (Kl 10-15).

Begge dagene er nødvendige hvis du ønsker evaluering av deg og hunden din med tanke på å trene med Norske Redningshunder.

Teori vil ta for seg:

Forventninger til fører

Hva innebærer det å trene redningshund

Egenskaper og hva som forventes av hund

Praksisdagen vil ha fokus på: Lek og håndtering av egen hund.

 

Link til påmeldig: https://forms.office.com/e/KH4Etn3TjR 

 

Alarmtelefon Romerike 63 82 74 62

Fakta om Romerike

Kontaktperson: Gro Røkholt

Telefon: 90966005

E-post: gro.rokholt@nrh.no

Medlemmer: 123

Distriktsnummer: 16

  • Godkjente ettersøknings ekvipasjer: 24

  • Godkjente lavine ekvipasjer: 2

  • Godkjente katastrofesøks ekvipasjer: 3