Støtt oss

Ved å støtte Norske Redningshunder Romerike bidrar du til at hundeekvipasjer kan utdannes og finne savnede mennesker. Det er dyrt å trene opp hver enkelt redningshund, men til gjengjeld er hunden en ressurs som kan bli avgjørende ved redningsaksjoner.

Du kan nå bruke Vipps og Grasrotandelen for å gi oss støtte:

I Vipps-appen kan du søke etter Vipps-nummer #79984, eller søk etter NRH Romerike.

For å endre grasrotandelen kan du søke opp NORSKE REDNINGSHUNDER ROMERIKE DISTRIKT, eller bruke denne linken:

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=970983392

 

 

 

 


Hva går pengene til?

Det meste av pengene organisasjonen mottar går til utdannelse. Ikke bare av den enkelte redningshund og hundefører, men også andre roller som er nødvendige for at Norske Redningshunder skal fungere på et tilnærmet profesjonelt nivå. Derfor er det den faglige utviklingen og utdannelsen av for eksempel instruktører, operative ledere, beredskapsansvarlige og kameratstøtterordning viktig.

Ønsker du skattefradrag

Norske Redningshunder er godkjent av skatteetaten, slik at du som giver har rett til skattefradrag for gaver over 500 kroner, og under 25.000 kr. Dette får du ved å sende følgende opplysninger til post@nrh.no:

- Navn
- Adresse
- Postnummer
- Fødselsnummer (11 siffer)

Disse blir rapportert videre til skattemyndighetene og kommer fram på selvangivelsen din.

For bedrifter

Bedrifter som ønsker skattefradrag for gaver mellom 500 og 25.000 kroner sender navn, adresse, postnummer og organisasjonsnummer (9 siffer) til post@nrh.no.