Kontakt

Norske Redningshunder (NRH) er en landsomfattende, humanitær organisasjon med frivillige hundeførere som hvert år redder liv og deltar på flere hundre leteaksjoner i Norge. Vi setter stor pris på at nettopp du ønsker å bli en del av vår organisasjon.

 

Vi tar imot nye rekrutter/ medlemmer en til to ganger i året, avhengig av kapasitet. Vi setter opp interesserte på venteliste, og kontakter disse så snart vi kan ta imot. Ikke nøl med å ta kontakt via e-post. 

 

NRH er en del av den frivillige redningstjenesten i Norge. Det er viktig at du er klar over at vi trener hunder og hundeførere frem til denne tjenesten, og at vi ikke primært er en instans for hundetrening. Mye av det som foregår i brukshundklubbene foregår også på trening i NRH, men det forventes at våre hundeførere deltar i reelle leteaksjoner når de har godkjent i henhold til gjeldende krav.

 

Selv om du kan forvente mange timer med slit, trening og kursing i NRH, vil du også oppleve samhold og nye vennskap i vår organisasjon. For mange er NRH en livsstil mer enn en fritidsaktivitet, og vi har medlemmer fra 18-årsalderen til langt over pensjonistalder. Det gjør vårt miljø unikt, og vi håper du vil være en del av dette.

 

Les om hva som kreves av deg og din hund under "Vårt arbeid"

Alarmtelefon Troms 909 71 440

Fakta om Troms

Kontaktperson: Bjørg Abelsen

Telefon: +47 951 01 217

E-post: bjorg.abelsen@nrh.no

Medlemmer: 43

Distriktsnummer: 13

  • Godkjente ettersøknings ekvipasjer: 5

  • Godkjente lavine ekvipasjer: 4

  • Godkjente katastrofesøks ekvipasjer: 0