Støtt oss

Grasrotandelen

Oppgi Norske Redningshunder Troms distrikt som Grasrot-mottager når du spiller hos Norsk Tipping, og vi får 5% av summen du tipper for. Du gjør det ved å registrere distriktet som Grasrot-mottager når du tipper. Søk på Org.nr 984 955 731

Pengegaver

Ved å støtte Norske Redningshunder bidrar du til at hundeekvipasjer kan utdannes og finne savnede mennesker. Kontonummeret vårt er 4750 64 33017

Vipps

Vil du gi et bidrag på Vipps er nummeret 731497 NRH Troms distrikt 

Bli støttemedlem

Meld deg inn på https://www.nrh.no/medlemskap/

 


Hva går pengene til

Det meste av pengene organisasjonen mottar går til utdannelse. Ikke bare av den enkelte redningshund og hundefører, men også andre roller som er nødvendige for at Norske Redningshunder skal fungere på et tilnærmet profesjonelt nivå. Derfor er det den faglige utviklingen og utdannelsen av for eksempel instruktører, operative ledere, beredskapsansvarlige og kameratstøtterordning viktig.

Ønsker du skattefradrag?

Norske Redningshunder er godkjent av skatteetaten, slik at du som giver har rett til skattefradrag for gaver over 500 kroner, og under 25.000 kr. Dette får du ved å sende følgende opplysninger til post@nrh.no:

- Navn
- Adresse
- Postnummer
- Fødselsnummer (11 siffer)

Disse blir rapportert videre til skattemyndighetene og kommer fram på selvangivelsen din.

For bedrifter

Bedrifter som ønsker skattefradrag for gaver mellom 500 og 25.000 kroner sender navn, adresse, postnummer og organisasjonsnummer (9 siffer) til post@nrh.no.