Støtt oss

Pengegaver

Ved å støtte Norske Redningshunder bidrar du til at hundeekvipasjer kan utdannes og finne savnede mennesker. Dersom du bruker Vipps, søker du etter Vipps-nummer 23668 for å finne distrikt Rogaland. Ellers er kontonummeret vårt 1503.49.14343. 

Koseredningshunder

Vi selger "koseredningshunder" for kr 100,- pr. stykk. De er påført navn og informasjon om våre virkelige redningshunder. Ta kontakt med distriktsleder Aud Gulaker Finbak på aud.gulaker.finbak@nrh.no om du er interessert i disse.

Grasrotandelen

Oppgi Norske Redningshunder Distrikt Rogaland som Grasrot-mottager når du spiller hos Norsk Tipping, og vi får 5% av summen du tipper for. Du gjør det ved å sende en SMS med nummeret 984624719 til 2020 eller ved å registrere distriktet som Grasrot-mottager når du tipper.


Hva går pengene til?

Det meste av pengene organisasjonen mottar går til utdannelse. Ikke bare av den enkelte redningshund og hundefører, men også andre roller som er nødvendige for at Norske Redningshunder skal fungere på et tilnærmet profesjonelt nivå. Derfor er det den faglige utviklingen og utdannelsen av for eksempel instruktører, operative ledere, beredskapsansvarlige og kameratstøtterordning viktig.

Ønsker du skattefradrag

Norske Redningshunder er godkjent av skatteetaten, slik at du som giver har rett til skattefradrag for gaver over 500 kroner, og under 25.000 kr. Dette får du ved å sende følgende opplysninger til post@nrh.no:

- Navn
- Adresse
- Postnummer
- Fødselsnummer (11 siffer)

Opplysningene blir rapportert videre til skattemyndighetene og kommer fram på selvangivelsen din.

For bedrifter

Bedrifter som ønsker skattefradrag for gaver mellom 500 og 25.000 kroner sender navn, adresse, postnummer og organisasjonsnummer (9 siffer) til post@nrh.no.