Bli med og markere Frivillighetens år!

Skrevet av: Aud Ingebjørg Barstad Publisert: 19.01.2022

/media/50495/img_6063.jpg
Redningshunden Milo. Foto: Aud Ingebjørg Barstad
2022 er Frivillighetens år, og NRH ønsker å markere dagen 26.februar. Bli med!

Det er sendt ut informasjon på mail til distriktskontaktene i NRH om markeringen av Frivillighetens år 2022 den 26.februar. Ta kontakt med din distriktsleder dersom ditt lag ikke har fått informasjonen.

- Vi oppfordrer distriktene og lokale lag å være med på å markere dagen denne lørdagen, sier Jim Olav Hansen, daglig leder i Norske Redningshunder. Det er opp til hvert enkelt lag å bestemme hvordan de vil markere dagen, men det viktigste er at NRH er synlige denne datoen.

- Det går an å ha stands, demo eller andre aktiviteter denne dagen. Vi ønsker at så mange som mulig skal få se NRH lokalt, få vite mer om hvem vi er på de ulike stedene, og at folk skal kunne støtte lokallagene eller distriktene, sier Jim Olav. 

Fra sentralt hold kommer det til å legges ut stoff i sosiale medier, og lokallagene/distriktene oppfordres til å bruke Facebook og Instagram til å profilere seg og fortelle om aktivitetene som skal holdes 26.februar.

- Vi ser at serien Redningshundene på NRK gjør at Norske Redningshunder er spennende for mange. Denne dagen kan være en fin mulighet for de som er interessert i NRH å få vite mer, snakke med hundeførere og kanskje få møte en redningshund.

Les mer om Frivillighetens år her