Siri vant Heidi-prisen!

Skrevet av: Aud Ingebjørg Barstad Publisert: 08.06.2024

/media/50740/img_4300.jpg
En rørt Siri Moe Jensen fikk vite at hun vant Heidi-prisen. Foto: Aud Ingebjørg Barstad
Ujålete, empatisk og ærlig. Slik beskrives Siri Moe Jensen, vinneren av Heidi-prisen 2024.

Siri er medlem i Oslo, Asker og Bærum distrikt. Hun er «hel ved»når det gjelder den innsatsen som skal gjøres i NRH, sier hennes kolleger, som nominerte henne til prisen.

- Dette er helt overveldende på alle vis, tusen takk! Det er en helt fantastisk pris NRH har skapt. Dette er noe som veldig mange av de jeg treffer i NRH burde fått hver dag, eller i alle fall hver uke! sa en overrasket og rørt Siri som mottok budskapet om Heidi-prisen mens hun var ute i skogen og trente hund med laget sitt.

Heidi-prisen Norske Redningshunders egen pris, som går til medlemmer som virkelig gjør en forskjell. Heidi-prisen er oppkalt etter Heidi, Norges første redningshund. Prisen går til et medlem som alltid er engasjert, positiv og klar til å hjelpe. Det er medlemmene i NRH som nominerer og stemmer frem vinneren. Det er kommet inn hele 34 nominerte denne gangen, og det var tre finalister til slutt: Siri Moe Jensen, Ritva Helen Lauritsen og Sigrun Øverbø Jørgensen.

- Siri tar ledelse og ansvar når det trengs, og er alltid klar til å hjelpe. Hun setter respekt for andre og arbeidet som gjøres i NRH høyt, sier kollegene som nominerte Siri.

Vi gratulerer Siri med prisen, og de nominerte med nominasjonen!