Støtt oss -gammel

Ved å støtte Norske Redningshunder bidrar du til at hundeekvipasjer kan utdannes og finne savnede mennesker. Det er dyrt å trene opp hver enkelt redningshund, men til gjengjeld er hunden en ressurs som kan bli avgjørende ved redningsaksjoner.

Ønsker du å bli støttemedlem hos oss?

Da kan du gå inn her

Du kan også bruke Vipps!

I Vipps-appen kan du søke etter Vipps-nummer 83638, eller søk etter Norske Redningshunder.

Støttemedlem bedrift: Ønsker du og virksomheten din å vise samfunnsengasjement og støtte Norske Redningshunder kan dere velge et valgfritt beløp. Norske Redningshunder er godkjent av Skatteetaten slik at givere av pengegaver over kr 500,- (maksimumsgrense kr 25.000,-) har rett til skattefradrag. Beløpet kan innbetales til konto 1020 21 31579. Ta kontakt med administrasjonen dersom du lurer på noe: post@nrh.no

 


Hva går pengene til?

Det meste av pengene organisasjonen mottar går til utdannelse. Ikke bare av den enkelte redningshund og hundefører, men også andre roller som er nødvendige for at Norske Redningshunder skal fungere på et tilnærmet profesjonelt nivå. Derfor er det den faglige utviklingen og utdannelsen av for eksempel instruktører, operative ledere, beredskapsansvarlige og kameratstøtterordning viktig.

Ønsker du skattefradrag

Norske Redningshunder er godkjent av skatteetaten, slik at du som giver har rett til skattefradrag for gaver over 500 kroner, og under 50.000 kr. Dette får du ved å sende følgende opplysninger til post@nrh.no:

- Navn
- Adresse
- Postnummer
- Fødselsnummer (11 siffer)

Disse blir rapportert videre til skattemyndighetene og kommer fram på selvangivelsen din.

For bedrifter

Bedrifter som ønsker skattefradrag for gaver mellom 500 og 50.000 kroner sender navn, adresse, postnummer og organisasjonsnummer (9 siffer) til post@nrh.no.