Bli med på FORF-seminar!

Skrevet av: Michael Avila Publisert: 11.07.2017

/media/48483/img_11689.jpg
Alle frivillige og aktuelle samarbeidspartnere fra redningstjenesten velkommen til FORF seminar 2017

Frivillige Organisasjoners Redningsfaglige Forum inviterer til FORF-seminar på Gardermoen 30. september 2017.

I invitasjonen skriver de:

Vi tar som alltid sikte på et godt redningsfaglig program hvor vi blant annet vil se tilbake på hendelser fra året som har gått og hvilke erfaringer vi har gjort oss. Vi får innlegg fra Norske Redningshunder, Flytjenesten og Roverners Beredskapsgruppe. I år får vi også internasjonale gjester som skal holde spennende innlegg. Christopher S.Young, Instruktor and Past Reserve Captain Contra Costa Co. Sheriff´s Department og Erik Swanson, Field Leader for King County Explorer Search and Rescue, har begge lang erfaring fra søk og redning.

En annen sak som opptar oss, er de nye redningshelikoptrene og vi skal få vite litt mer om de nye vidundermaskinene. Norsk Folkehjelp har hatt en undersøkelse blandt de frivillige om sikkerhet og bruk av sikkerhetsutstyr. Vi vil få presentert resultatene av denne undersøkelsen. I sommer skal vi ha frivillige fra Norge som skal hospitere i Highland Patrol på Island og vi skal få høre litt om hvordan de har hatt det og hvilke erfaringer de har gjort seg. I tillegg vil arbeid i KO og utfordringer der, forskning på frivillinge i redningstjenesten, Nødnett og sporing m.m. være på programmet. Endelig program blir lagt ut, så snart vi har alle detaljer på plass.

Vi kan garantere et flott og spenstig program, i tillegg til mange spennende leverandører og utstillere som du kan besøke i pausene. Det beste av alt - du får muligheten til å treffe gode kollegaer og venner fra redningstjensten.
Seminaret starter lørdag 30 september klokken 10.00 på Thon Hotel Oslo Airport og avsluttes med lunsj søndag 1 oktober.

Det inviteres også til ledermøte fredag 29 september kl. 18.00.

FORF dekker kost, losji og seminarprogram for de frivillige redningsaktørene (lør.-søn.)
Det er begrenset antall plasser!

Påmeldingsfrist 1 september.
Påmelding via FORFs nettside

Ved eventuelle spørsmål, kan du ta kontakt med Bente Asphaug på mail eller telefon 913 82 132.