Fremtidens NRH – Si din mening!

Skrevet av: Aud Ingebjørg Barstad Publisert: 23.02.2021

/media/50366/img_8042crop.jpg
Redninghunden Papaya Foto: Tana VGS
Prosjektgruppa NRH i utvikling inviterer nå alle medlemmer til å bli med i digitale høringsmøter – slik at vi kan skape et felles utgangspunkt for det videre arbeidet med organisasjonsutviklingen i NRH.

Angår det deg? Ja! Det er viktig at du blir med på møtene, lytter til det som blir lagt fram og sier din mening. Påmelding skjer via lenke du som medlem har fått tilsendt i NRH-mailen din.

Prospera er et landsomfattende nettverk av frivillige konsulenter med høy kompetanse innen ulike fagområder. De har med støtte fra Gjensidigestiftelsen hjulpet prosjektgruppen med å vurdere dagens organisering og komme med sine selvstendige anbefalinger. Deres rapport er nå ferdig, og er tilgjengelig i Håndboka på våre medlemssider. Prosperas prosjektteam er ansvarlig for alle vurderinger og anbefalinger som gis i denne rapporten, og dette er ikke fasiten, men innspill til hvordan arbeidet skal gå videre.

Status for prosjektet NRH i utvikling er at vi nå skal i gang med å utvikle nye modeller. I dette arbeidet vil vi benytte både kunnskaper fra eget forarbeid, innspillene fra Prospera og sist, men ikke minst, medlemmenes innspill og erfaringer. Medlemmene har derfor blitt invitert til digitale dialogmøter, og prosjektgruppen håper å treffe mange engasjerte medlemmer i disse møtene. Her vil ulike dilemma bli lagt frem for diskusjon, og innspillene som samles her vil tas med inn i arbeidet med utarbeidelse av forslagene.

Møtene blir gjennomført på fire ulike datoer i mars, se tidspunkt og påmelding i tilsendt e-post til alle medlemmer på NRH-mailen. Mer informasjon og lenke til div rapporter finnes i denne mailen.

Alle medlemmer i NRH har egen nrh.no-mailadresse. Les mer her hvis du lurer på noe:

https://www.nrh.no/nyheter/office365-til-alle-medlemmer/

Meld deg på i dag!