Nye funksjoner i "min profil"

Skrevet av: Michael Avila Publisert: 23.11.2013

/media/48545/taiga.jpg
Det har nå kommet inn noen endringer på medlemssidene. Blant annet så får du nå opp de godkjenninger og dommerskjema som hunden er registrert med. Vi oppfordrer dere alle til å logge dere på «Min profil» og se på alt som ligger der.

Ved å logge deg inn med Brukernavn: (ditt medlemsnummer) og Passord får opp flere valg.
Du kan gå inn på «Min profil» her kan du endre og vedlikeholde de opplysningene som du er registrert med.
Oppfordrer alle til å passe på at opplysningene der er korrekte. Det har det også kommet inn en avkryssingsboks og et kommentarfelt for de som innehar kompetanse som de er villige til å hjelpe NRH med. Vi har mange forskjellige behov i NRH organisasjonen så vi håper at det blir mange som kan hjelpe til. Det eneste som skjer i første omgang er at ditt navn kommer med på en liste som hovedstyrer eller administrasjonen ser igjennom neste gang det er behov for kompetanse, så blir du eventuelt kontaktet om du kan hjelpe til.
Det neste som er endret er hvis du går inn på «Mine hunder» og klikker på «detaljer / rediger» så får du nå opp de godkjenninger og dommerskjema som hunden er registrert med.
Andre punkter du finner når du er innlogget er «Håndbok NRH» her finner du alle instrukser, vedtektene skjema osv., videre ligger hovedstyrereferatene, FTU referat og FTU informerer her, og til slutt er det mulighet for å legge ut hunder for salg her.
  Vi oppfordrer allemedlemmer til å logge dere på «Min profil» og se på alt som ligger der.