Uniformene er forsinket

Skrevet av: Jim Olav Hansen Publisert: 24.03.2022

/media/50522/illustasjon-skallbekledning.png
Eksempler på plagg som kommer i uniformen. Foto: Elements
Utfordringer med logistikk gjør at NRHs nye uniformer er forsinket.

Norske Redningshunder har en stor bestilling fra Elements Production på uniformer til NRHs hundeførere, operative ledere og instruktører. Disse uniformene, samt ytterligere flere produkter, vil også kommer for salg i ny nettbutikk. Denne nettbutikken håndteres av Elements Production, og det kommer mer informasjon om denne når den er klar.

Så og si alle produktene er ferdig produsert, men det er store logistikkutfordringer, noe som vil føre til forsinkelser for utlevering. Slik det ser ut nå, vil dette ikke være klart før i månedsskiftet april/mai.

Vi venter også på ny produksjon av hundeførervester. Disse vil bli helt lik de vestene vi har i dag, med unntak av noen små justeringer. Dette til informasjon, slik at det ikke skaper misforståelser. Det er riktignok bestilt inn en ny type vest. Dette er en lett vest, til operative ledere. Denne vesten egner seg i KO. Vesten vil bli tydelig merket med «Operativ leder».

Veien videre; NRH-administrasjonen arbeider med et system for tildeling. Trolig vil uniformen bli sendt til hver enkelt som skal motta denne. I forkant vil vi sende over en størrelsesmal og det må meldes inn størrelser i en mal. Dette kommer vi tilbake til. Administrasjonen er også i dialog med Elements Production vedrørende «prøvepakker». Dvs at uniformspakke kan sendes til distrikt, på forespørsel, slik at klærne kan prøves (pakken vil trolig være i andre farger, enn uniformspakken).