VIKTIG: Nytt medlemssystem tas i bruk nå

Skrevet av: Stig Mebust Publisert: 10.12.2021

/media/50474/gnist.jpg
Skjermdump fra Gnist/Styreweb
NRH tar i bruk Styreweb og Gnist som vårt nye medlemssystem.

Kort fortalt er Styreweb systemet som administrasjonen og disktriktsstyrene bruker, mens Gnist er for medlemmene.
I Gnist kan du se det nye godkjenningsprogrammet og resten av håndboka, der vil du finne NRHs nye terminliste og sist men ikke minst vil du kunne se info om deg selv, hunder og utdanning. Listen over informasjon som ligger i Gnist er lang, og blir stadig lengre. Gnist blir den nye informasjonskanalen til alle medlemmer. Påmeldingen til Hovedkurs lavine Sør og Nord vil for eksempel komme i Gnist i neste uke.

Når det gjelder utdanning og kompentanse får vi nye muligheter i Gnist.
I den gamle databasen kunne du se hva du hadde godkjent, mens i Gnist legger vi opp til at du også skal kunne se hvor du er i utdanningen, og hva du mangler.

Det betyr at du vil se to forskjellige begreper; kompetanse og utdanningsløp.
Kompentanse er det du har oppnådd, altså godkjenninger.
Utdanningsløp er der du er og hva du skal gjøre som neste ledd i utdanningen.

Gnist kan du bruke på nett, mobil og som app.

Vi vil komme med mer detaljert info rundt Gnist og Styreweb i tiden fremover, men aller først nå ønsker vi at alle medlemmene våre logger seg inn.

Veldig mange er allerede inne, men de som ikke har logget seg inn skal i dag fredag 10. desember få en e-post-invitasjon til Gnist.

Merk; invitasjonen kommer til de epost-adressen du har registret i nåværende database, så det kan hende at invitasjonen ikke dukker opp på Nrh-adressen din. 

Det samme gjelder hvis du ikke har fått invitasjon, send en mail til post@nrh.no

Viktig: Hvis du ser at det mangler føring av prøver på deg, eller at det er noe annet som er galt må du sende en e-post med kopi av blåboka med gjeldende prøve til post@nrh.no. Eller, du kan opprett en sak i Gnist, og sende inn til administrasjonen. (Du kan legge til vedlegg i saken etter at den er opprettet)

Som i alle nye datasystemer kan det oppstå det feil. Vi retter fortløpende og håper dere har tålmodighet:)

Den gamle løsningen er faset ut, og vil forsvinne på nyåret.

Info rundt Microsoft 365: I forbindelse med overgangen til nytt system har vi midlertidig mistet den automatiske løsningen for oppretting av Nrh-epost. Den er på vei tilbake igjen, som vil bety at alle nye medlemmer vil få sin egen Microsoft-konto.